Skip to content

Affugtning med Total Skimmelrens

Hej alle sammen. I dag skal vi skimmelsvamp til livs med en affugtning fra Total Skimmelrens. Hvis der er fugt i bygningens murværk, loft eller i gulvene, er der stor risiko for, at der opstår skimmelsvamp og det er altså ikke noget, som du har lyst til at have i dit hus. 

Affugtning gjort nemt

Hvis du oplever fugt i din bolig, er der stor sandsynlighed for, at der kan opstå svamp. Og det er sundhedsskadeligt, så det vil du for alt i verden undgå. Det kan derfor være en meget god ide at få foretaget en professionel affugtning, inden skaden sker og du er nødt til at flytte ud mens skimmelsvampen bliver bekæmpet. Hos Total Skimmelrens har de mere end 20 års erfaring med at foretage effektive affugtninger med moderne udstyr. De har tre måder, hvorpå de kommer fugt til livs. Der er en maskine, som hedder en kondensaffugter. Denne maskine kondenserer fugten, så vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb. Så er der adsorptionsaffugter, som er en maskine, der trækker fugten direkte ud i naturen igen. TIl sidst er der den meget effektive multiqube, som er særdeles velegnet til affugtning af hulmursisolering. Maskinen er en mellemting mellem en kondens og en adsorptionsaffugter, og vi oplever, at den er i stand til at redde lofter og gulve i mere end 90% af alle tilfælde, hvis der handles så snart skaden er sket.

Kontakt Total Skimmelrens og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Total Skimmelrens, for at få et uforpligtende tilbud på din opgave inden for affugtning og forebyggelse af skimmelsvamp. Deres medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse, når du ringer, og de finder hurtigt den løsning, der er den bedste for din opgave og bolig. Du kan tilmed leje eller købe en affugtermaskine hos Total Skimmelrens, hvis du ofte har brug for dette og selv vil stå for det. Total Skimmelrens er eksperter i fugt & skimmelsvamp, affugtning, udleje af affugtermaskiner, socialrengøring (rengøring som lever op til statens krav om sundhedsmæssig, sanitær rengøring) og vandskader. Så har du en af de opgaver, som du lige nu står over for, så kan du snildt kontakte dem for at få hjælp. De er super servicemindede og dygtige til deres arbejde. De kommer tilmed hurtigt ud til dig, når du kontakter dem.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.