Skip to content

Graffitirens med Ren Agenterne

Hej alle sammen! I dag skal det handle om graffitirens med Ren Agenterne. Det skal ikke være sådan, at du har svært ved at komme af med graffitien, når den rammer. Og derfor har de også skabt et program, som gør, at du nemt og hurtigt at få det fjernet. 

Graffitirens skal fjernes i en fart

Det er mega træls, når man gang på gang finder sin væg overmalet med graffiti. Det er tit i storbyen, at vi ser disse store graffitiægge, men det kan jo ske overalt. Derfor har ren agenterne skabt en service, som du nemt kan få fingrene i. De har forskellige løsninger på dit graffitiproblem, og kommer hurtigt ud, efter du har ringet til dem. Deres graffiti-team rykker faktisk så hurtigt ud, at de kan påbegynde de fleste opgaver med graffitirens inden for 24 timer – læs mere her. Det ser man ikke ellers på dette marked. Dette er mega et rengøringsfirma med erfaring på området, og derfor ved de også, hvad der skal til, når en væg er blevet overmalet med graffiti. Det kan være, at du ofte oplever det, men det kan også være, at det “bare” er første gang, at det er sket. Det er ligegyldigt, Ren Agenterne kommer ud til alle.

Er du tit udsat for graffitivandalisme?

Hvis svaret på ovenstående spørgsmål er ja, så har jeg en super god løsning til dig. Eller det vil sige, at Ren Agenterne har en super god løsning til dig. De har nemlig to forskellige pakker, hvor der indgår en forebyggende del. Du kan få Abonnementsløsning 1, som koster fra 380 kroner om måneden. Dette abonnement indeholder fjernelse af graffiti i op til ca. 3 meters høje fra gadeniveau og du skal intet gøre selv. Med dette abonnement kommer Ren Agenterne graffiti-team forbi én gang om ugen og fjerner hvad end graffiti, der måtte være på din ejendom. Og så er der Abonnement 2. Dette er billigere, og koster fra 99 kroner om måneden. Her indgår fjernelse af op til tre tags pr. måned. Abonnementet er alt inklusive, men du skal du selv bestille tid hos Ren Agenterne, når du har brug for, at de kommer ud til dig. Med dette abonnement kan du forvente op til ca. én uges ventetid. Det er begge super gode løsninger, og du kan evt. ringe til Ren Agenterne, hvis du gerne vil høre mere om disse to muligheder. Jeg har sat et link ind til deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost.

Læs også mere lige her.