Skip to content

WordPress hjemmeside er brugervenlig og professionel løsning

Hvis du driver virksomhed online eller måske driver en blog, som rigtig mange af os gør i dag, ja så har du måske allerede en wordpress hjemmeside. Jeg er i den situation at jeg driver en blog som en del af min virksomhed, så her er en rette platform afgørende.

Hvorfor netop en wordpress hjemmeside?

Sandsynligheden for at du som online forretnings drivende, kender til wordpress er relativt stor. Det kan selvfølgelig også sagtens være du er tilhænger af andre platforme, men jeg vil gerne fortælle dig hvorfor jeg vælger at gøre brug af lige netop en wordpress hjemmeside til min blog. Rigtig mange har i dag blogs. Ja, jeg tror nærmest ikke der er tal på hvor mange der kalder sig bloggere og influencere i dag. Det er ligesom lidt blevet et fænomen.

Jeg startede dig min blog tilbage i 2012 da mediet stadig var i de små stadier. Jeg bloggede primært om sundhed, kost, motion, fysisk og mentalt velvære, fordi det var det som var min passion. Det var det jeg var ved at uddanne mig inden for, og jeg ville gerne dele ud af min viden. Min blog blev hurtigt ret populær, til trods for at jeg ikke vidste meget om at optimere den, lave lækkert layout etc. Jeg fandt dog hurtigt ud af nogle ting, og det er netop fordi en wordpress hjemmeside er så brugervenlig som den er.

Det blev. til mere og andet en blogging

Det startede jo bare som en hobby – en lille side beskæftigelse ved siden af studiet. Dog begyndte jeg langsomt at få samarbejder i hus af firmaer som gerne ville have mig til at teste alt fra proteinbarer og energi drik til foam rollers og mediations apps. Det udviklede sig siden til betalte jobs, som gav en helt fin indtjening ved siden af SU’en. Dog kunne jeg også mærke at jeg brugte mere og mere tid på min wordpress hjemmeside. Nok var det min hobby, men i og med at der kom flere samarbejder i huse, begyndte jeg at behandle den mere og mere som et business.

Jeg havde jo pludselig deadlines som skulle overholdes, og med tiden blev arbejdsbyrden så stor at jeg valgte at gå fuld tid med min wordpress hjemmeside. Eller egentlig ikke blot med min hjemmeside. Jeg besluttede at oprette en decideret virksomhed, hvor jeg kunne udføre konsulent arbejde relateret til de emner jeg bloggede om. Min wordpress hjemmeside er blevet vejen til livet som selvstændig og jeg nyder det i den grad.