Skip to content

Autoservice – alt du skal vide

Leder du efter det bedste autoværksted i København, bør du læse med her. Når din bil er til autoservice, vil der sommetider være dele, der skal skiftes eller repareres. Måske er der tale om:

Hvis du også gyser ved tanken om den tårnhøje regning, der kan være forbundet med ovenstående services, kan du ånde lettet op –  sådan behøver det ikke at være!

Billig autoservice

Ofte skyldes de tårnhøje regninger, at vi udskyder besøget hos autoværkstedet. Det er en skam, da der er mange penge at spare, hvis vi jævnligt får undersøgt bilen. Kliché? Måske. Ikke desto mindre handler det om at komme så mange skader som muligt i forekøbet – før de vil koste dig en formue at reparere.

Hvor tit skal biler så til autoservice?

Både gamle og nye biler skal til eftersyn, og det er umuligt at sige præcist hvor ofte. Det afhænger blandt andet af din bils motortype. Gamle biler er ikke nødvendigvis ensbetydende med slidte biler. Dét der slider på din bil er nemlig ikke bilens år på bagen, men derimod hvor langt bilen har kørt, og særligt hvordan du kører den. Du kan høre dit autoværksted, hvordan du kan forebygge slitage ved at køre “korrekt”.

Eksperterne siger, at du bør køre til autoservice efter hver 10.-30.000 kørte kilometer.

Hvilken autoservice skal du vælge?

Der findes mega mange autoværksteder,  og det kan derfor være svært at vælge dem, der gør arbejdet ordentligt – og som samtidig ikke tømmer din pengepung.  Når det kommer til de mange typer autoservices, kan du ofte vælge mellem et universelt eftersyn – eller et eftersyn, der er efter fabrikantens forskrifter og bilens servicebog. Her er de bedste og billigste autoværksteder i Danmark: