Skip to content

Gardinbussen har gardiner til alle dine vinduer

Skal du have nye gardiner, så ved du, hvor svært det kan være at vælge de rigtige. De skal både passe til rummets møbler, vinduets form og skærme for solen. Heldigvis er der hjælp at hente. Gardinbussen har et enormt udvalg af forskellige gardintyper, så du med garanti kan finde de helt rigtige til hele boligen.

Vælg de rigtige gardiner til de forskellige rum

Skal du ikke bare have de samme gardiner i hele boligen? Måske. Og måske ikke. Faktisk kan der være en del logik i at vælge gardiner efter, hvilket rum de skal være i.

Køkkenet

Vælg gardiner, der er nemme at vaske! Gardiner i køkkenet er mere udsatte for snavs og mados og skal derfor vaskes oftere. Her kan du med fordel se gardinbussens udvalg af foldegardiner, der nemt går i vaskemaskinen.

Stuen

Det er ofte i stuen, at vi har de store vinduespartier. Egentlig kan du vælge lige de gardiner du vil. Har du dog høje vinduer, kan det være rigtig flot at udnytte længden og vælge lamelgardiner eller almindelige stofgardiner. Det kan også være en idé at vælge gardiner med UV-beskyttelse, så dine møbler ikke tager skade af solen.

Soveværelset

Mørklægningsgardiner er altid en sikker vinder. Det kunne fx være rullegardiner eller plisségardiner. Vil du gerne skabe en romantisk indretning, kan du også vælge at skjule mørklægningsgardinerne bag de romantiske gardiner. Det kræver bare to gardinstænger. Så pynter de romantiske gardiner om dagen, mens rummet er mørkt om natten.

Alle de skæve vinduer

Har du vinduer med skøre former og kan ikke finde gardiner til dem? Plisségardiner kan produceres i stort set alle former – rundt, trekantet, skråt – you name it!

Professionel vejledning

Skulle du alligevel være i tvivl om, hvilke gardiner du skal vælge efter at have læst dette blogindlæg, så bare rolig. Gardinbussen har ikke kun gardiner med, men også professionel vejledning. Gardineksperterne fra TextilRingen har mange års erfaring og er klar på at hjælpe med både små og store spørgsmål. På den måde kan du føle dig helt sikker i dit valg, når gardinbussen kører fra dig igen.

Gardinbussen kører i hele landet

Det skal være nemt at købe gardiner. Det synes TextilRingen i hvert fald. Derfor kører deres gardinbusser i hele Danmark, så du både kan få et stort udvalg og professionel vejledning bragt direkte til din dør. Du kan bestille gardinbussen eller læse mere på TextilRingens hjemmeside.