Skip to content

Den lækre, nye Mercedes Benz CLA Coupe

Hej bloggen! I dag skal det handle om lækre biler. Nærmere bestemt skal det handle om den nye Mercedes Benz CLA Coupe, som Mercedes netop har lanceret på markedet. Det er en bil, som når helt nye højder, når det gælder design og kvalitet. Læs med og lær meget mere. 

Den nye Mercedes Benz CLA Coupe

Det skal handle om den nye Mercedes-Benz CLA coupé, som tager dig til helt nye højder, når det kommer til lækkert design, kvalitet, og sikkerhed på vejen. Med denne nye model, vil du føle dig godt tilpas. Modellens features kan alle indrettes individuelt og efter alle kunstens regler. Disse features vil jeg gennemgå længere nede i denne blogpost, da der er også er et helt nyt styresystem, som Mercedes har bragt på banen. Bilen har et behageligt wrap-around-design, som byder på ambientebelysning, som sørger for flydende overgange. Derudover er rattet udstyret med varme og det moderne widescreen cockpit med touchscreen er luksus, der er til at tage og føle på. Lad os også tale om Mercedes-Benz User Experience. Det er netop dette styresystem, som jeg tale om lige før. Du kan nemlig nu kommunikere med den ny CLA coupé, ligesom du gør med en ven.

Mercedes-Benz User Experience

Det er det samme, som vi kender fra Alexa og Google, som kan tænde for din AC eller slukke lyset for dig. Du styrer systemet ved hjælp af naturligt sprog, berøring eller intuitive håndbevægelser og endda i augmented reality. Takket være kunstig intelligens kan systemet lære af dig, rådgive dig og huske dine præferencer, så din køretur i denne fede Mercedes Benz CLA Coupe altid bliver til en fornøjelse. MBUX, som systemet kaldes forkortet, gør det  muligt, at have intuitiv og berøringsfri betjening af forskellige komfort- og MBUX-funktioner ved hjælp af håndbevægelser. Inde på Mercedes Benz hjemmeside kan du læse meget mere om bilen, som har de fedeste features ud over MBUX, som vi lige har talt om. Du kan selvfølgelig også tage ned til din lokale Mercedes Benz og få en prøvetur i en CLA Coupe model, så du selv kan prøve af, hvor fed den er at køre i. Jeg lover dig, at alle kommer til at kigge efter dig, når du kommer kørende på de danske landeveje til sommer.

Vil du læse mere om Mercedes modeller? Så kan du for eksempel læse denne artikel, som handler om en super god varevogn fra Mercedes.