Skip to content

Instagramanbefaling: Eva Persson

Hej bloggen! I dag tænkte jeg, at vi kunne tale lidt om en Instagram, som jeg virkelig elsker at følge med i. Det er Eva Persson, som er en super succesrig forretningskvinde og mor til to dejlige børn. Inde på hendes blog deler hun ud af masser tips, og ligeså hendes Instagram. 

Eva Persson er mit forbillede

Jeg ser virkelig op til Eva Persson, og jeg synes helt klart, at du skal følge med i hendes vidunderlige hverdag. Hun deler dagligt billeder af hendes søde børn, som bare er så cute og smilende. For eksempel var hun på legepladsen med din datter igår og delte dejlige billeder derfra. Hun deler også billeder fra sin hverdag, som når hun for eksempel skal til Advokatsamfundets 100 års fødselsdag i Københavns Opera Hus. Hun er iført en smuk, lang kjole, som man da kun kan blive inspireret af. Du kan også se billeder fra hendes smukke hus, samt billeder af ting, som hun bliver inspireret af på sin vej. Det kan være nogle flotte blomster, en solnedgang eller en lækker kaffe hos Emmery’s. Det er super hyggeligt at følge med i hendes univers og se hvad hun laver dag til dag. Især fordi hendes børn bare er så søde. 

Hvem er hun så?

Eva Persson er en virkelig dygtig advokat, som blev kendt i Danmark, da hun stod frem og fortalte hvordan hun ikke holdte barsel med sin førstefødte. Det skabte røre her i lille Danmark. Hun har en blog, hvor hun skriver om livet op- og nedture som mor og arbejdende kvinde i Danmark. Det er både virkelig berigende for hende, men selvfølgelig også hårdt arbejde. Hendes blog handler hverken om mode, skønhed, syltning og bagning, men derimod om at få en hverdag med karriere og børn til at hænge sammen. Hun gør ihvertfald alt hvad hun kan. Eva blogger for at give andre kvinder modet til at vælge børn OG karriere, og det er det, som jeg synes er så inspirerende ved hende. Hun går virkelig meget op i, at hjælpe andre kvinder, som også kæmper med at få børn og karriere til at hænge sammen. Derudover ønsker Eva at diskutere, hvordan barselsorloven skal være i Danmark. Ikke at den skal være ens for alle, men blog at man selv kan vælge, hvad man gerne vil, når man får børn. Jeg synes klart, at du skal tage et kig på hendes hjemmeside. Du kunne jo gå hen og blive inspireret!

Læs mere om karriere her.