Skip to content

Emne: Advokat lejeret

Hej alle sammen! I dag skal det handle om advokat lejeret her på bloggen. Det er ret indviklet emne, så kræver en del forklaring, så lad os gennemgå alt hvad der er at vide i blogposten i dag. Læs med og lær meget mere!

Advokat lejeret med Nilsson-Børresen

Hvem er Nilsson-Børresen? Det er et firma, som er startet af advokat i lejeret Rasmus Nilsson-Børresen. Han har stor procedureerfaring fra både byret og landsret, og derudover har han stor held med at klienten rent faktisk forstår hvad han siger, selv når sagen procederes for Landsretten. Det er nemlig vigtigt for ham, at tale med sin klient på et sprog, som er til at forstå. Der er intet værre end ikke at vide, hvad man som klient siger ja eller nej til og hvem, hvad, hvor. Dette, mener Rasmus Nilsson-Børresen, giver klienten mulighed for at få et godt indblik i sin sag. Rasmus Nilsson-Børresen er uddannet jurist fra Københavns Universitet tilbage i 2002. Siden da, har han arbejdet som advokat, og han har således mange års erfaring med juridisk rådgivning. I 2009 blev Rasmus Nilsson-Børresen medlem af Danske Insolvensadvokater, som har givet ham erfaring indenfor mange forskellige retsområder. Dette gør også, at du får den aller bedste rådgivning, når du kontakter Rasmus for at han kan tage din sag.

Hvad end du har brug for rådgivning indenfor, så kan Rasmus hjælpe dig

Lad os først tale om rådgivning indenfor fast ejendom. Hvad er det? Rasmus fortæller inde på sin hjemmeside, at begrebet fast ejendom dækker over alt hvad der ligger indenfor det man har afgrænset af matriklen. Det vil sige, at det omfatter alt fra grundstykket til bygninger og faste installationer. Rådgivningen kan også dreje sig om en offentligretlig indskrænkning i ejerens (dine) rettigheder. Det kan for eksempel være, at staten skal anlægge en jernbane i din baghave, og du har brug for rådgivning til, hvordan du kan få den rykket længere væk eller på anden måde blive mødt i din ret til at bo et stille og roligt sted. Vi skal også lige diskutere, at Rasmus er advokat i lejeret, som kan hjælpe dig med mange ting indenfor leje både på lejerens og udlejerens side. Rasmus hjælper altså begge sider – ikke i samme sag, men det er lige meget om du er lejer eller udlejer, når du kontakter denne advokat. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet dig lidt.

Læs mere på bloggen lige her.