Skip to content

Få hjælp til stormflodssikring

Stormflodssikring er blevet meget populært verden over. Det sikrer nemlig boliger mod skybrud og oversvømmelser. Hvis du kunne være interesseret i at høre mere om det, så kan du eventuelt kontakte FloodFrame, som er en af de førende virksomheder på markedet. De har nemlig udviklet den perfekte løsning til netop dette formål – Stormflodssikring.

FloodFrame tilbyder sin hjælp til stormflodssikring

Virksomheden har efterhånden været længe på markedet. Dette har medført, at de har formået at udvikle et produkt, som kan hjælpe dig, hvis du er ude for voldsomme regnskyld eller oversvømmelse. Nogle geografiske placeringer er mere udsat end andre. I Danmark oplever vi regn det meste af året. Det kan nogle gange være de helt slemme regnskyl, men det er sjældent. Dog skal man altid sikre sit hus mod disse regnskyld fordi det kan ødelægge hele ens boligsituation. Heldigvis kan disse regnskyl ikke sammenlignes med dem, som de har i USA. Dette betyder også, at en stor del af FloodFrames kundebase befinder sig i USA, da voldsomme regnskyl forekommer hyppigere.

Service

Hvis du vælger at beskytte dit hus og bestille stormflodssikring gennem FloodFrame, så sørger de for det hele for dig. Du behøver ikke gøre noget. Udover FloodFrames produkt tilbyder de nemlig også kvalitetsservice og kundeservice. FloodFrame skræddersyer din stormflodssikring til din bolig, så du er sikret 100 procent. På denne måde vil produktet beskytte din facade, terrasse, fundamentet  osv. Hvis der er buske, som skal flyttes i forbindelse med installationen, så sørger FloodFrame også for det.

Hvad koster stormflodssikring

Det er det helt store spørgsmål. Selvom FloodFrame tilbyder et kvalitets produkt, så er deres priser stadig helt fair. Meterprisen på stormflodssikring ligger fra kr. 2.200,- plus moms. Prisen afhænger selvfølgelig af husets omgivelser og kompleksitet. Hvis dit hus ligger i en zone, hvor du kunne blive påvirket af alvorlige regnskyld eller oversvømmelser, så burde du overveje FloodFrame. Der findes ikke noget værre end at miste alle sine ejendele til et uvejr. Alle de ejendele, som man har samlet på igennem alle årene.

Kontakt FloodFrame i dag

Det er muligt at komme i kontakt med FloodFrame over internettet på deres hjemmeside. Det er også muligt at kontakte dem per telefon eller e-mail. De sidder altid klar og vil hellere end gerne svare på dine henvendelser, hvad det end skulle være.

 

Leder du efter et konferencecenter i Jylland? Så er du kommet til det rette sted. Du skal bare trykke på linket for mere information og fakta.