Skip to content

konferencecenter i Jylland sørger for jeres arrangement

Hej allesammen! I dag skal vi tale om et virkelig fedt sted, som kan hjælpe jer, med jeres firmaarrangment. Hvad end det er sommerfest, teambuilding, julefrokost eller jubilæum kan dette konferencecenter i Jylland sørge for den perfekte dag for jer i deres rammer. Læs med på bloggen i dag og lær meget mere!

Hvor ligger dette konferencecenter i Jylland?konferencecenter i Jylland sørger for jeres arrangement

Dette konferencecenter i Jylland ligger i hjertet af Billund. Tæt på både Legoland og Lalandia, så det er nemt at finde. Det hedder Hotel Propellen og de har både private og erhvervsfolk boende dagligt. I dag skal det handle om deres konferencecenter, som er super populært blandt erhvervsfolk, som vil holde firmadag af en eller anden art. Om det er sommerfest, jubilæum, fødselsdag, konference, teambuilding eller noget helt sjette, som I gerne vil holde hos Hotel Propellen, så er de klar på at hjælpe jer med at skabe det bedste arrangement. Hotel Propellen råder over i alt 14 mødelokaler. De tilbyder en konferenceafdeling med plads til 150 gæster, 4 grupperum med AV-udstyr og trådløst internet på hele hotellet. Og så kan alle lokaler kan naturligvis indrettes individuelt efter behov. Derudover har de to åbne kontorer med PC og mulighed for at printe, som kan benyttes i forbindelse med jeres firmaarrangement. Deres konferenceafdeling kan også sagtens hjælpe med at varetage diverse kopierings- og printopgaver.

Mad og drikke

En god firmadag eller -aften skal selvfølgelig også indeholde en god forplejning. Dette konferencecenter i Jylland har erfarne kokke og uddannede tjenere ansat, som står for denne del af dagen. De vil sørge for, at I ikke kommer til at mangle noget til jeres arrangement. I kan tale med kokkene før jeres arrangement, og lade dem vide, om I har nogle bestemte ønsker for retter, drinks eller lign. Alt afhængig af ønsker for dagen, sammensætter kokkene forplejningsdelen, så den passer til jeres forventninger. Hotel Propellens personale er super hjælpsomme og velkommer alle de foreslag, som I måtte have omkring jeres arrangement, så det bliver helt perfekt. De kan selvfølgelig også hjælpe med at finde på, hvis I har brug for idéer. Det er de rigtig dygtige til. De kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov! Hvis du har fået lyst til at høre mere, så kan du finde Hotel Propellens information på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs også mere på bloggen omkring forskellige events – du kan læse mere lige her.