Skip to content

Eva Persson tog sin nyfødte med på arbejde

Måske kender du allerede Eva Persson fra diverse overskrifter i medierne. Hendes navn gik nemlig viralt, da hun valgte at gå offentligt med at hun havde valgt arbejdet frem for barslen. Efter den kritik der har fulgt hende i diverse kommentar spor, har hun flere gange fortrudt, at hun delte sin historie. Alligevel står hun stadig yderst fast ved beslutningen.

”Den manglende barsel gjorde mig ikke til en dårlig mor”

Sådan sagde Eva Persson selv, efter at hun havde delt sin historie. Hun arbejder som selvstændig advokat og er enlig mor til to. De to ting kan umiddelbart virke svære at kombinere. Sådan har Eva Persson på nogle områder da også haft det. Det har dog ikke holdt hende tilbage fra at fortsætte karrieren, selvom hun også gerne ville have børn. Det ene behøver nemlig ikke udelukke det andet.

Netop af den grund tog hun sin nyfødte med på arbejde. Som selvstændig kan det være sværere at tage barsel. Du står med kunder og sager der ikke ordner sig selv. Når Eva Persson valgte at droppe barslen, så var det ikke for at nedprioritere det at være mor. Hun valgte nemlig at kombinere de to ting så godt hun kunne.

Eva Persson som mor og karrierekvinde

Efter sin udmelding, fik Eva Persson helt utroligt meget kritik fra især andre møder, som ikke kunne se fidusen i at fravælge barsel, og som derfor antog at Eva Persson var en dårlig mor, som vægtede karrieren over sit eget barn. Sådan forholder det sig selvfølgelig og heldigvis ikke.

Eva Persson ville og var nødt til at få begge ting til at fungere, og det gjorde hun ved at tage sin nyfødte med på arbejde. På den måde kunne få så meget arbejde gjort, som overhovedet muligt, mens den lille sov, og så være der for hende, så snart hun var vågen og skulle aktiveres eller ammes.

Det kan være svært at junglere med alle bolde

Der er nok ikke nogen let måde at ville begge dele på, men når man vil det nok, får man det til at fungere. På den ene eller den anden måde. Det har heller ikke været legende let for Eva Persson, men hun elsker sit job og hun elsker sine børn.

Det i sig selv er en super god motivation. Selvfølgelig fejler hun og har dage, hvor hun bare vil gemme sig under dynen. Det beretter hun bl.a. om på sin blog, hvor hun også deler succes oplevelserne og hverdags glimt generelt.