Skip to content

VVS i Brønshøj løser opgaver professionelt

Alle boligejere vil sandsynligvis få brug for en dygtig VVS’er på et tidspunkt. Hvad enten det tidspunkt er nu, eller du bare gerne vil være på forkant, så bør du læse med her. Dette blogindlæg skal nemlig handle om Hedegaard VVS, der udfører VVS i Brønshøj og mange andre steder i Storkøbenhavn.

Hvem er Hedegaard VVS?

Hedegaard VVS er et firma, der drives af den autoriserede VVS-installatør af samme navn – Poul Hedegaard Koch. Det er en lille virksomhed på 12 ansatte, hvilket både indebærer kontoransatte, svende og ikke mindst lærlinge. Hedegaard VVS er nemlig en virksomhed, der tager sit ansvar alvorligt. Det gælder både ansvaret for enhver opgave, de får tildelt, men også ansvaret for at uddanne nye VVS-montører. Derfor er lærlingene også en del af virksomhedens daglige drift. Du kan dog være helt tryg ved at overlade dit hjem i hænderne på Hedegaard VVS. Arbejdet bliver nemlig altid udført med den største ekspertise og professionalisme.

VVS i Brønshøj og andre byer

Alle skal have adgang til god VVS. Derfor kører derfor udfører Hedegaard VVS VVS i Brønshøj og mange andre byer. Faktisk dækker de hele Vestegnen, hovedstadsområdet og Kongens Lyngby. Men de kører også længere ud ved større opgaver. Uanset hvor de tager hen, bestræber de sig på at løse dit problem bedst muligt. Det gør de samtidig med, at de tager hensyn til din bolig. Glem derfor alt om beskidte gulve og håndværkerrod. Som nævnt tidligere tager Hedegaard VVS ansvar – også når det kommer til deres færden i dit hjem. De kombinerer høj faglighed med god etikette, så du ikke behøver være nervøs for at få flere skader i dit hjem.

Gode kontakter udvider dine muligheder

Hedegaard VVS er en lille virksomhed med et bredt netværk. Derfor kan de også hjælpe med renovering af dit køkken eller badeværelse. Ja, de kan endda bygge nyt, hvis det er det, du drømmer om. Sammen med deres faste samarbejdspartnere, kan de håndtere alt fra smårenovationer til konstruktionen af dit drømmekøkken/badeværelse. De klarer hele processen lige fra rådgivning til færdiggørelse, så du kan slappe helt af, mens drømmen tager fysisk form.

Et uforpligtende tilbud

Har du en opgave til Hedegaard VVS i Brønshøj eller andre byer? Så kan du roligt sende en mail afsted. På deres hjemmeside har du desuden mulighed for at vedhæfte billeder af opgaven, så de kan få en fornemmelse af omfanget, og give dit et uforpligtende tilbud.

Vil du forebygge vandskade i din bolig? Tjek dette blogindlæg om stormflodssikring.